Més d'un centenar de cantaires i instrumentistes commemoren els 40 anys de l'Escola de Música de Tàrrega

Concert de cloenda dels 40 anys de l'Escola Municipal de Música de Tàrrega
photo_camera Concert de cloenda dels 40 anys de l'Escola Municipal de Música de Tàrrega

L'Escola Municipal de Música de Tàrrega (EMMT) ha culminat la commemoració dels seus 40 anys de trajectòria amb un concert que ha aplegat alumnes i professorat del centre. La cita ha tingut lloc aquest diumenge a l'Espai MerCAT, amb s'estrenà la cantata per a cor i orquestra Llum i fosca amb música de Ramon Andreu i la lletra de Laia Terré.

Dalt l'escenari, més d'un centenar de veus i instrumentistes, principalment de gent jove que demostrà el seu talent musical. La convocatòria tambè ha representat la cloenda del curs acadèmic 2017 – 2018 de l'EMMT. Des del passat octubre, el centre targarí ha ofert un extens cicle de concerts per a commemorar les seves quatre dècades d'activitat docent sota el títol de Cantem els 40.

L'Escola Municipal de Música de Tàrrega imparteix classe a 300 alumnes amb més d'una quinzena d'instruments al programa lectiu

Les activitats han tingut lloc a l'auditori de l'escola i al Teatre Ateneu amb bona afluència d'espectadors. A més, també s'organitzà una exposició retrospectiva a la Sala Marsà integrada per 200 fotografies i documents. L'Escola Municipal de Música de Tàrrega va obrir les portes l'any 1977 amb una vintena d'alumnes. De la Casa de Cultura del carrer de Les Piques es traslladà al col·legi d'El Carmel i posteriorment a l'antic ambulatori, la seva actual seu.

Comentaris