Més d'un centenar d'expositors participaran en la 18a Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega

La fira també serà, el diumenge 6, el marc de presentació del llibre Cuines de Tàrrega

tarrega1
photo_camera Autoritats targarines al taller de l’artista Sílvia Español, qui participarà a la 18a Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals

Tàrrega concentrarà, el proper cap de setmana, més d'un centenar d'expositors a la 18a Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals. Durant els dies 3, 4, 5 i 6 de desembre, el públic gaudirà d'un variat aparador dedicat a l'art, el disseny i l'artesania de les terres de Lleida i d'altres punts de Catalunya.

Aquesta iniciativa, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, ocuparà una superfície de 2.500 metres quadrats distribuïts entre l'Espai Fassina, l'Espai MerCAT i la plaça de les Nacions sense Estat.

La fira també serà el marc de presentació del llibre 'Cuines de Tàrrega', volum que recull receptes típiques dels restaurants de la capital de l'Urgell elaborades amb productes de la terra

Els expositors participants exhibiran i posaran a la venda les seves creacions úniques en pintura, dibuix, ceràmica, escultura, orfebreria, fotografia, interiorisme, forja, tèxtil i manualitats entre altres disciplines. No faltarà la parcel·la reservada als productes d'alimentació artesanals. I, al mateix temps, el teixit associatiu de Tàrrega també hi serà present donant a conèixer les seves activitats sobre cultura popular i tradicions locals.