El Museu Cal trepat de Tàrrega acull un taller infantil de robòtica

Proposta educativa per a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys com a alternativa educativa d'aquests dies de vacances escolars

Taller de robòtica al Museu Cal Trepat de Tàrrega
photo_camera Taller de robòtica al Museu Cal Trepat de Tàrrega

Tàrrega imparteix durant aquests dies de vacances escolars un taller de robòtica per a infants de 6 a 12 anys. Es tracta d'una iniciativa pedagògica que impulsa el Museu de la Mecanització Agrària Cal Trepat, i que congrega una vintena de participants.

Els monitors, de la firma Engijoc, proposen als infants de construir i programar petits robots fomentant coneixements de tecnologia. L'activitat, a més, constitueix una enriquidora alternativa educativa per dinamitzar les estones de lleure dels nens i nenes. El casal de robòtica també serveix per difondre el patrimoni que alberga l'antiga fàbrica ara museïtzada, en especial el seu emblemàtic embarrat. Així, s'enllaça el passat i el present de la tècnica, un dels eixos del coneixement del Museu Cal Trepat. 

D'altra banda, Tàrrega també desenvolupa durant aquesta setmana un taller d'arts audiovisuals per a joves d'entre 14 i 18 anys. La proposta, impartida per l'Oficina Jove de l'Urgell, s'ha centrat en la filmació d'un espot publicitari.

Comentaris