Música, teatre, i patrimoni es combinen en el Festival Castellserà de Nit

Marcel Pujol, Rosa Perelló i David Pradas van presentar el festival
photo_camera Marcel Pujol, Rosa Perelló i David Pradas van presentar el festival

Castellserà prepara una nova edició del Festival de Nit, una iniciativa en la qual es combina la música i el teatre amb el patrimoni arquitectònic del municipi de l'Urgell, Amb el suport de la Diputació i l'IEI, els espais municipals es convertiran en escena els dies 3, 5, 10, 17 i 24 d'agost.

Castellsera Nit caretellL'alcalde Marcel Pujol, ha destacat la importància del festival per Castellserà i per la comarca de l'Urgell i ha afegit que Lleida és bressol de cultura, sobretot en companyies de teatre infantil i música, i s'està treballant des de l'ajuntament per posar a disposició dels veïns aquestes activitats culturals.

Com a novetats, s'incorpora la disciplina del circ, amb la voluntat d'acostar aquest cicle al públic infantil i, per l'altra, s'aposta pels artistes i grups locals i lleidatans. Concretament, aquest dijous, a les 10 de la nit al Racó d'Antany, està prevista una representació que combina el circ i el clown Alquímia a càrrec de la companyia hispano-argentina El Negro y el Flaco. La resta de les actuacions que es podran veure són el dia 5, amb un concert de cloenda del XVI Curs de cant; el dia 10, amb l'obra de teatre Infidelitats de Quarta Paret; el dia 17, la representació teatral La capsa de Cafè, de Cametes Teatre i el dia 24 d'agost tancarà el cicle amb el concert de música conscient L'hora més fosca de l'artista local Oriol Ginestà. Els organitzadors esperen que un miler de persones gaudeixin del cicle. Tots els espectacles són gratuïts.

comentaris