Neix l'Atelleu, un nou projecte social i de lleure inclusiu i per adults

L'Atelleu, impulsat per Quàlia, és espai de cultura i oci on es realitzaran activitats i projectes socials, educatius i cooperatius en un entorn intergeneracional, inclusiu i comunitari

L'espai de l''Atelleu' - Quàlia
photo_camera Les activitats també es realitzen fora del local, en espais comunitaris de la ciutat - Foto: Quàlia

La Cooperativa Lleure Quàlia impulsa l'Atelleu, un nou projecte de lleure inclusiu i autogestionat, enfocat a persones majors d'edat que tinguin ganes de gaudir del seu temps lliure i d'oci.

En aquest nou espai s'hi desenvolupen diferents projectes socials i activitats, sempre participatives i cooperatives. La finalitat del projecte és crear un espai on les persones puguin complir activitats que els generin inquietud i motivació. Les activitats són d'allò més variades i sempre depenen de la motivació de les persones sòcies.

S'hi duen a terme des d'activitats lúdiques com jocs de taula, manualitats, sortides i vacances, fins a activitats més formatives, esportives o culturals

L'Atelleu compta amb l'acompanyament d'una persona que coordina i dinamitza les trobades, i s'encarrega de facilitar els recursos perquè es puguin portar a terme les propostes i les idees dels participants i les persones sòcies de l'Atelleu. També compta amb el suport i participació d'una persona voluntària del servei de voluntariat europeu de l'Associació Alba.

L'espai de l''Atelleu' - Quàlia
L'espai de l'Atelleu, al carrer Mestre Maria Claret 7-9 de Tàrrega - Foto: Quàlia

L'espai de l'Atelleu està obert tots els dimarts i els dijous de 16.30 a 18.30 hores a Tàrrega i està situat a uns baixos del carrer Mestre Maria Claret 7-9, a Tàrrega. Les activitats també es realitzen fora del local, en espais comunitaris de la ciutat, ja que un dels objectius del projecte és el de vincular les persones amb la comunitat.

Fer-se soci de l’Atelleu te un cost de 5 euros al mes que es destinen a cobrir les despeses de les activitats i compten també amb el suport i finançament de subvencions de l'administració.

Comentaris