27.11.2022 |
Territoris.cat

El Parc de Nadal de Tàrrega rep 11.000 visitants i consolida el seu trasllat al pavelló d'esports

El rocòdrom estrenat enguany es mantindrà com a estructura permanent durant tot l'any al Parc Esportiu

El Parc de Nadal de Tàrrega, el dimecres 4 de gener (2) interior
Imatge del Parc de Nadal de Tàrrega el passat dimecres dia 4 de gener
El Parc de Nadal de Tàrrega rep 11.000 visitants i consolida el seu trasllat al pavelló d'esports

Tàrrega ha tancat el seu 31è Parc de Nadal amb èxit de les activitats impartides i elevada afluència de visitants, segons fonts municipals. Durant les set jornades d'obertura al públic, el recinte ha rebut unes 11.000 persones sumant infants i adults acompanyants, xifra que es manté en relació a la passada edició. A més, les bones dades d'assistència certifiquen l'acceptació que ha tingut el Pavelló Municipal d'Esports com a emplaçament del casal nadalenc, un canvi d'ubicació que s'estrenà l'edició anterior.

Des de la Regidoria de Cultura, organitzadora de l'esdeveniment, es dóna per consolidat el nou model de Parc de Nadal. Segons Raül Palacios, edil de Cultura, "el balanç avala el Parc de Nadal com una atractiva proposta de lleure per als infants durant les festes". El regidor també destaca el bon resultat de la campanya de promoció conjunta realitzada amb Foment Targarí.

L'actuació del músic targarí Carlitos Miñarro va posar dimecres el colofó musical al Parc de Nadal.

Del 27 de desembre al 4 de gener (a excepció del 31 de desembre i l'1 de gener), el Parc de Nadal de la capital de l'Urgell ha ofert 3.300 metres quadrats de diversió, educació i festa. Al costat d'atraccions, inflables i espectacles d'animació s'han impartit tallers de manualitats, reciclatge, cultura popular, esports,... fins a integrar una cinquantena de suggeriments. Val a dir que nombroses entitats culturals, socials i esportives també han col·laborat a l'hora de dinamitzar activitats.

A la programació han repetit amb èxit el Vestidor del Terror, el Tren de la Bruixa o els autos de xoc si bé un dels principals al·licients d'enguany ha estat l'estrena d'un nou rocòdrom. La instal·lació, habilitada per practicar escalada, és fruit de la col·laboració del consistori amb l'Agrupació Excursionista de l'Urgell. El rocòdrom es mantindrà com a estructura permanent dins el Pavelló Municipal d'Esports, al Parc Esportiu. L'actuació del músic targarí Carlitos Miñarro va posar dimecres el colofó musical al Parc de Nadal.

El Parc de Nadal de Tàrrega rep 11.000 visitants i consolida el seu trasllat al pavelló d'esports
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement