La piscina coberta de Tàrrega ja compta amb 795 abonaments

La instal·lació municipal targarina compta amb aquesta xifra només un mes després de la seva obertura
Piscina coberta municipal de Tàrrega.
photo_camera Piscina coberta municipal de Tàrrega.

Després d'un mes de la seva reobertura al públic, la piscina coberta municipal de Tàrrega certifica la bona acollida entre la ciutadania i assoleix els 795 abonaments.

L'equipament ha registrat una elevada afluència de persones usuàries i ha mantingut en alça el ritme de matriculacions en les diverses modalitats

La capital de l'Urgell ha invertit més de 450.000 euros per posar al dia les instal·lacions amb l'adequació de la coberta de l'edifici, la instal·lació d'una deshumectadora que renova l'aire dues vegades cada hora i la substitució dels sistemes de ventilació i climatització.

També es van dur a terme tasques de reparació als vestidors, on es van instal·lar noves mampares.

Així, i sota la gestió directa de l'Ajuntament, s'han posat de nou en servei les dues piscines de l'espai, que sumen una làmina d'aigua de 500 metres quadrats, a més de la sala fitness. I molt aviat també es podrà fer ús de la piscina de jacuzzi.

A partir del novembre, aquesta instal·lació esportiva impartirà cursets de natació

L'oferta inclou un ampli ventall de modalitats adreçades a nadons a partir de 4 mesos (acompanyats per un adult) i a infants de 3 a 6 anys d'edat.

També s'ofereixen cursos per a joves a partir de 16 anys i per adults de més de 20 anys (iniciació o tecnificació). El preu és de 35 euros al mes si bé les persones abonades en podran gaudir amb descompte per 17,50 euros al mes.

A més, les persones abonades podran participar de forma gratuïta en sessions d'aiguagim, exercicis gimnàstics de manteniment dins l'aigua.

De cara al desembre, es posaran en marxa més activitats dirigides que contribuiran a fomentar la pràctica de l'esport i els hàbits saludables

Comentaris