27.11.2022 |
Territoris.cat

Programa d'inserció laboral a Tàrrega per a joves a l'atur

Contractes de feina per a 25 joves d'entre 18 i 29 anys, en una iniciativa promoguda pel Centre de Formació La Solana i amb el suport d'empreses de la zona

Un dels joves del programa ha estat contractat com auxiliar administratiu interior
Un dels joves del programa ha estat contractat com auxiliar administratiu
Programa d'inserció laboral a Tàrrega per a joves a l'atur

L'Ajuntament de Tàrrega, mitjançant el Centre de Formació La Solana, ha iniciat la segona edició del programa que promou la inserció laboral de joves de 18 a 29 anys. Són persones en situació d'atur i inscrites al pla de Garantia Juvenil, a les quals es facilita un contracte de feina i l'adquisició de competències professionals en un entorn real de treball. Paral·lelament, a les empreses i entitats que s'avenen a oferir les places se'ls proporciona cobertura de les despeses contractuals a través d'una subvenció.

El programa, que du per nom Fem ocupació per a joves, ja compta amb 18 participants i encara romanen 7 places vacants amb ofertes laborals disponibles. Les persones interessades s'han d'adreçar al Centre de Formació La Solana, des d'on també fan una crida a empreses i entitats que tinguin interès per adherir-se al programa, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

El programa compta amb 18 participants, si bé encara resten 7 places disponibles

A banda del contracte laboral, els joves participants reben formació vinculada al lloc de treball i seguiment personalitzat. Els perfils de feina són d'auxiliar de geriatria, administració i monitoratge, dependent de comerç, soldador, gestió de residus, neteja, bugaderia i restauració. Col·laboren en el desenvolupament del programa Ferreteria Domènec Seguí, Aluminis Tretze Bellpuig, Residència de Gent Gran Sant Antoni, Associació Alba (serveis de bugaderia i neteja, Centre Ocupacional, El Rosal i Quàlia), Càritas (a través de la seva empresa d'inserció Cartaes), Cafeteria Ateneu i Nostalgic's Bar.

Els joves han d'estar en possessió del títol d'Ensenyament Secundari Obligatori, de batxillerat o d'un Cicle Formatiu de Grau Mig.

Programa d'inserció laboral a Tàrrega per a joves a l'atur
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement