09.04.2020 |
Territoris.cat

Es renova el ferm de la carretera que uneix Tàrrega i El Talladell

Els treballs es desenvolupen de forma paral·lela a la construcció del nou itinerari natural per a vianants en un dels laterals del vial

Obres d'asfaltatge a la carretera entre Tàrrega i El Talladell
Obres d'asfaltatge a la carretera entre Tàrrega i El Talladell
Es renova el ferm de la carretera que uneix Tàrrega i El Talladell

L'Ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida duen a terme obres d'asfaltatge a la carretera que uneix la capital de l'Urgell i El Talladell. Es renova el ferm de la calçada, que es trobava en mal estat, i s'aplica aglomerat asfàltic al nou carril per a vianants que s'ha construït en un dels laterals del vial. 

Amb una longitud de 1.035 metres, el nou carril esdevindrà un itinerari natural no motoritzat a disposició dels vianants que hi surten a caminar sovint. Aquest vial, durant les últimes setmanes, s'ha eixamplat fins a habilitar una plataforma lateral de 2,5 metres d'amplada destinada exclusivament al pas de vianants.

La materialització de l'itinerari natural suposa una inversió de 124.000€, sufragats per la Diputació de Lleida. D'altra banda, la renovació del ferm de la calçada per a vehicles compta amb un pressupost de 60.000€. En total es renova una superfície de 6.700 m2. 

Les obres també inclouen nous ressalts a la calçada amb l'objectiu de reduir la velocitat i millorar la seguretat entre vehicles i vianants. L'itinerari natural, que s'enllestirà abans de l'estiu, discorrerà entre l'extrem est de l'avinguda de la Generalitat a Tàrrega fins a l'accés al Talladell pel carrer de Les Parres. Així mateix, ara també s'ha asfaltat el tram restant de carretera fins al carrer Major d'El Talladell.