27.11.2021 |
Territoris.cat

Tàrrega impulsa una ruta gastronòmica de tapes per la Festa Major

Del 10 al 14 de maig amb una trentena d'establiments de restauració, els quals oferiran una tapa més beguda al preu de 2,5 euros

Els regidors de Cultura i Promoció Econòmica, Raül Palacios i Carles Pascual respectivament, amb el cartell anunciador de la ruta gastronòmica inteior
Els regidors de Cultura i Promoció Econòmica, Raül Palacios i Carles Pascual, amb el cartell de la ruta gastronòmica
Tàrrega impulsa una ruta gastronòmica de tapes per la Festa Major

L'Ajuntament de Tàrrega impulsarà la primera ruta de tapes gastronòmiques a la ciutat. La iniciativa es durà a terme del 10 al 14 de maig amb motiu de la celebració de la Festa Major i comptarà amb el suport d'una trentena d'establiments de restauració. Els principals objectius són donar a conèixer la variada oferta gastronòmica que ofereix Tàrrega així com fomentar la dinamització econòmica del teixit comercial.

Sota el nom 'De tapes per la Festa Major', la proposta vol donar a conèixer l'oferta de la ciutat

El projecte, una acció conjunta de les regidories de Cultura i Promoció Econòmica, inclou la participació de bars i restaurants a més de pizzeries, frankfurts, pubs i establiments de menjar per portar. En cadascun d'aquests punts es podrà degustar una tapa d'elaboració exclusiva, acompanyada d'una beguda, al preu popular de 2,5 euros. S'hi donarà cita un ampli ventall de receptes, tant tradicionals com innovadores o exòtiques.

"Tàrrega brilla actualment per una oferta gastronòmica de qualitat, un valor que volem posar en relleu", ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual. Així mateix, la ruta gastronòmica "pot contribuir a fidelitzar els clients més enllà de la Festa Major", ha afegit. Per la seva part, el regidor de Cultura, Raül Palacios, ha subratllat que la Festa Major resulta idònia per endegar aquesta iniciativa atenent al fet que es multipliquen les propostes lúdiques i culturals, les quals atrauen molts visitants forans. "El moment àlgid que viu la nostra Festa Major s'uneix als atractius gastronòmics que Tàrrega ha consolidat d'uns anys ençà", ha explicat l'edil. La proposta porta per nom De Tapes per la Festa Major i es durà a terme en els horaris habituals d'obertura de cada establiment. El llistat complet de participants es pot consultar al web municipal www.tarrega.cat.

Tàrrega impulsa una ruta gastronòmica de tapes per la Festa Major
comentaris