02.12.2020 |
Territoris.cat

La Soll reivindica la Festa Major de Tàrrega amb música, màgia i un debat cultural

La Festa Major de setembre de Tàrrega tindrà lloc del 10 al 13 de setembre
La Soll reivindica la Festa Major de Tàrrega amb música, màgia i un debat cultural

L'espai cooperatiu La Soll ha preparat una àmplia programació cultural per celebrar la Festa Major de setembre de Tàrrega, que tindrà lloc del dijous 10 al diumenge 13 a l'espai situat a la Plaça de les Nacions.

Des de l'entitat es reivindica que cal mantenir aquesta celebració històrica i apostar per la cultura

El programa d'actes començarà el dijous a les 13h amb un vermut electrònic a càrrec de DJ Ubach. A les 22.00 hores es farà una encesa simbòlica de torxes i lectura del manifest en un acte coorganitzat amb El Rostoll, ANC i Òmnium. Posteriorment, hi haurà sopar amenitzat pel grup targarí de versions Tal Kual. 

El divendres 11 de setembre també hi haurà vermut musical amb DJ Pen i a les 18.00 hores tindrà lloc un espectacle de màgia a càrrec de Màgic Mingo, una institució targarina que tornarà a treure els seus trucs de la màniga per al públic de totes les edats.

Dissabte a les 11.30 hores serà el torn del debat 'La cultura targarina en temps de confinament'. Aquesta xerrada tindrà com a objectiu reflexionar sobre el model cultural de la ciutat en uns moments complicats com els actuals. Posteriorment, hi haurà el vermut amb PD Verrizè i se celebrarà una paella de Festa Major. A partir de les 17.00 hores, hi haurà un Bingo Musical i a les 22.00 hores es tancarà la nit amb el concert de Toni de Colors de Rumba.

Finalment, diumenge serà el darrer dia de celebració amb un vermut caní amb el grup local Perifèrics i on els gossos seran els grans protagonistes en homenatge als tradicionals concursos canins que se celebren a Sant Eloi per aquestes dates.

Tots aquests actes tindran aforament limitat i es recomana fer reserva prèvia per poder tenir l'espai garantit a través dels formularis publicats a les xarxes socials

La Soll reivindica la Festa Major de Tàrrega amb música, màgia i un debat cultural
comentaris