Sorgeix la Xarxa de Voluntariat de Tàrrega i Pobles, per fer tasques d’atenció al veïnat

Entitats del municipi es posen a disposició de l’Ajuntament de Tàrrega i el Consell Comarcal de l’Urgell per fer tasques d’atenció al veïnat, que posa de manifest el compromís i la responsabilitat de la seva ciutadania

CARTELL Xarxa de Voluntariat de Tàrrega i Pobles
photo_camera CARTELL Xarxa de Voluntariat de Tàrrega i Pobles

Entitats de Tàrrega s’han posat a disposició de l’Ajuntament  i el  Consell Comarcal de l’Urgell per crear la Xarxa de Voluntariat de Tàrrega i Pobles amb la finalitat d’ajudar la població davant la crisi del coronavirus. El col·lectiu de voluntariat es posa en marxa avui dissabte i se’n farà difusió mitjançant les xarxes socials perquè s’hi afegeixi tothom qui vulgui. 

Es tracta majoritàriament d’atendre gent i col·lectius que ho necessitin arran de la difícil situació que pateix actualment el país. Les tasques que es preveuen són, per exemple, fer la compra, companyia o petits encàrrecs

L’Ajuntament de Tàrrega i el Consell Comarcal de l’Urgell volen expressar el seu agraïment a les entitats i persones que impulsen la xarxa de voluntariat, fet que posa de manifest una vegada més la solidaritat, responsabilitat i compromís de la ciutadania.

El voluntariat es coordinarà mitjançant dos grups de WhatsApp: un de coordinació i un altre d’execució de les tasques a realitzar. El grup de coordinació l’encapçalen l’alcaldessa de TàrregaMaria Alba Pijuan, la regidora d’Acció Social d’Intervenció, la consellera comarcal de Serveis Socials, el sotsinspector de la Policia Local, la directora del CAP i representants de totes les entitats de la xarxa. Per formar part de la xarxa, cal tenir entre 18 i 64 anys d’edat i no pertànyer a cap col·lectiu de risc (persones majors de 65 anys, amb patologies cròniques respiratòries, diabetis, cardiopaties, malalts oncològics, hipertensió, insuficiència renal, no conviure amb col·lectius de risc).

Per unir-se a la Xarxa de Voluntariat de Tàrrega i Pobles, cal entrar a bit.ly/XarxaVoluntariatTarrega

 Es prega que les persones que necessitin rebre atenció es posin en contacte amb la Policia Local: Telèfon 973 500 092

comentaris