Tàrrega acompanya el Diumenge de Pasqua amb la música de les Caramelles

Les caramelles, a la plaça Major de Tàrrega (1)
photo_camera Les caramelles, a la plaça Major de Tàrrega

Les caramelles van tornar a musicar el Diumenge de Pasqua a Tàrrega, de la mà de la Coral Infantil Mestre Güell, la formació que ha mantingut la tradició de sortir al carrer per apropar el so d'aquestes cançons tradicionals, de la cultura popular.

Les caramelles, a la plaça Major de TàrregaEls nens i nenes de la Coral Infantil Mestre Güell, acompanyats de familiars, amics i músics, han recorregut diversos indrets de la ciutat encomanant l'alegria de les caramelles a tothom. El seguici s'ha aturat a les dues llars d'avis de la localitat, la Residència Sant Antoni i Residència El Carme per interpretar les caramelles als més grans. Durant la ruta s'han desplaçat també fins a l'Església del Talladell per saludar els feligresos en sortir de missa.

Fundada l'any 1963, la Coral Infantil Mestre Güell ha mantingut viva des de llavors la tradició de les caramelles

Altres punts emblemàtics han estat els jardins de l'Ateneu, el carrer d'Agoders, la plaça del Carme i la plaça Major. La formació ha interpretat el repertori tradicional en el qual no hi ha faltat el Bon dia d'Els Pets, amb una lletra adaptada per a l'ocasió.

La Coral Infantil Mestre Güell també ha obsequiat el públic amb rams de timó i la Mona típica de Pasqua. Tampoc ha faltat la tradició del cistell.

Comentaris