Tàrrega aposta pel turisme d'autocaravanes i construirà una àrea de servei

L'Ajuntament de Tàrrega aprova el projecte de construcció d'una àrea de servei - solar inteiror
photo_camera L'equipament s'ubicarà al solar municipal ubicat entre la comissaria dels Mossos d'Esquadra i el Casal Cívic

L'Ajuntament de Tàrrega, mitjançant la Junta de Govern Local, ha aprovat el projecte de construcció d'una àrea de servei per a autocaravanes a la localitat. L'equipament s'habilitarà al solar municipal ubicat entre la comissaria dels Mossos d'Esquadra i el Casal Cívic, terreny que ocupa 1.200 metres quadrats de superfície. El recinte tindrà una capacitat d'onze places, amb accés d'entrada i sortida des del carrer de Joan Tous. L'emplaçament reuneix les característiques idònies per a aquesta modalitat de turisme en auge. Es tracta d'un emplaçament pròxim a la carretera C-14 i ben comunicat a peu amb el centre urbà, on es concentren nombrosos atractius turístics i comercials, segons han explicat fonts municipals.

La capacitat serà d'onze places i la inversió inicial és de gairebé 50.000 euros

El pressupost inicial del projecte ascendeix a 49.041 euros (IVA inclòs), quantitat que es podria sufragar parcialment amb subvencions d'altres administracions. Les obres per a aquesta àrea de servei, que figurarà en les principals guies adreçades als usuaris d'autocaravanes, inclouen la pavimentació del recinte amb capa asfàltica a més de la dotació dels elements i serveis necessaris en aquest tipus d'equipaments. 

Les obres sortiran a licitació abans de finalitzar l'any i es preveu un termini dels treballs de dos mesos

L'execució dels treballs sortirà a licitació abans de finalitzar el present any. Un cop s'adjudiquin, es preveu un termini d'obres de dos mesos. Amb l'àrea d'autocaravanes en funcionament, Tàrrega centralitzarà en un únic punt l'estacionament d'aquests vehicles proporcionant-los comoditat i serveis durant la seva estada al municipi.

D'altra banda, aquesta actuació reforça el caràcter de zona de serveis vora l'avinguda de Josep Tarradellas, al sector sud-oest del nucli urbà. Aquí també es troben el CAP, el Càmping Municipal, l'aparcament de camions, centres educatius o una benzinera entre altres.

Comentaris