Tàrrega clausurà amb gran èxit l'experiència 'Terrats en Cultura'

Concert de Pau Vallvé al terrat de Cal Trepat
photo_camera Concert de Pau Vallvé al terrat de Cal Trepat

El projecte Terrats en Cultura, que impulsa l'Associació Coincidències, amb el suport de l'Ajuntament de Tàrrega, va clausurar aquest diumenge la primera edició a la capital de l'Urgell, amb un concert del cantautor Pau Vallvé, a la terrassa de Cal Trepat. Terrats en Cultura va néixer a Barcelona l'any 2013, amb la voluntat de descobrir espais singulars a través d'espectacles musicals en directe. La iniciativa s'ha dut a terme en altres ciutats de Catalunya i enguany s'hi van afegir Tàrrega i Lleida.

Terrats en Cultura va ser distingida amb un Premi Butaca en l'edició del 2019

Lleida va desplegar la programació en quatre espectacles del 12 al 30 de juny, i Tàrrega o va fer aquest mes d'agost, amb el recital de Paula Valls al Parc de Sant Eloi, el diumenge dia 18, i el de Pau Vallvé, aquest diumenge.

Amb l'escenari d'espectaculars vistes de capvespre sobre els camps de l'Urgell, Pau Vallvé va desplegar els temes del seu nou treball, Life vest under your seat, un recull de composicions indie-rock de to intimista i cru. El cantautor barceloní va estar acompanyat pel baix de Darío Vuelta, i la bateria de Victor Garcia.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement