02.12.2021 |

L'Ajuntament de Tàrrega ofereix pràctiques remunerades a 5 joves

El contracte durarà 6 mesos i cobrirà llocs de treball a diferents departaments
Joves treballant. Fotografia: Freepik.
Joves treballant. Fotografia: Freepik.
L'Ajuntament de Tàrrega ofereix pràctiques remunerades a 5 joves

El consistori de Tàrrega ha iniciat la recerca de cinc joves perquè facin pràctiques remunerades durant sis mesos en diferents departaments i regidories.

Els requisits per optar a una d'aquestes places són tenir entre 16 i 29 anys, no haver participat en convocatòries anteriors, tenir un títol de grau o de formació professional de grau superior, i ser beneficiari del Sistema de Garantia Juvenil, estar inscrit a l'Oficina de Treball

La convocatòria cerca els perfils següents:

  1. Un tècnic/a d'Ocupació per al Centre la Solana amb l'objectiu de donar suport a la borsa de treball i a les persones en recerca de feina.
  2. Un agent de Suport Didàctic per al Museu Comarcal de l'Urgell – Tàrrega per actualitzar el projecte pedagògic i educatiu.
  3. Un tècnic/a de suport a la Igualtat per a la Regidoria d'Acció Social Associativa, Igualtat i Salut amb la missió d'impulsar i desenvolupar polítiques públiques en favor de la igualtat efectiva de dones i dones, per a l'erradicació de la violència masclista i de gènere.
  4. Un educador/a d'àmbit comunitari per al Pla Educatiu d'Entorn 0-20 de Tàrrega per reforçar i impulsar aquest projecte, l'Oficina Municipal d'Escolarització i la comunitat educativa de la ciutat.
  5. Un dinamitzador/a econòmic i comercial per la Regidoria de Governació, Seguretat i Promoció Econòmica per contribuir als projectes de recuperació econòmica i comercial de les empreses i comerços de la capital de l'Urgell.

Les persones interessades es poden inscriure a través de la Borsa de Treball de la Solana per registrar-se en el procés de selecció. 

Les contractacions s'emmarquen dins la convocatòria anual del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya del programa 'Joves en pràctiques' i tenen com a objectiu fomentar la contractació de persones joves d'entre 16 i 29 anys. 

La selecció del personal està previst realitzar-la durant el pròxim mes de setembre

Actualment, a la comarca de l'Urgell hi ha aproximadament 244 joves que estan en situació d'atur registrats al SOC com a demandants d'ocupació.

L'Ajuntament de Tàrrega ofereix pràctiques remunerades a 5 joves
comentaris