Tàrrega estrena la restauració de l'emblemàtica Font del Pati

L'actuació ha consistit a reparar conduccions i brolladors, instal·lar nou enllumenat nocturn i revestir el vas amb gres

Imatge de la Font del Pati de Tàrrega ja restaurada interiro
photo_camera Imatge de la Font del Pati de Tàrrega ja restaurada

L'Ajuntament de Tàrrega ha finalitzat els treballs de restauració de l'emblemàtica Font del Pati, situada al bell mig de la plaça del Carme. Durant les últimes setmanes, la Regidoria de Serveis Municipals ha arranjat la xarxa de conduccions i els brolladors d'aigua, deteriorats pel pas del temps, i ha revestit l'exterior del vas amb gres ceràmic. Així mateix, la Font del Pati ha recuperat la seva il·luminació nocturna de colors mitjançant noves lluminàries de tecnologia led, més eficients.  

La intervenció, dins la millora de la plaça del Carme, s'estrena coincidint amb la Festa Major

L'estrena de les millores, a més, coincideix amb la celebració de la Festa Major. Ha estat la primera acció de restauració de la font des que s'erigí a principis dels anys 90 del segle XX. La intervenció s'acompanya de la primera fase de substitució de rajoles malmeses a la plaça del Carme, treballs que encara es perllongaran uns dies més.

Dins el mateix projecte també s'han reconstruït les escales d'accés des del carrer del Carme a més de diverses millores per afavorir l'accessibilitat a l'espai. Operaris de la Brigada Municipal duen a terme les obres juntament amb sis persones en situació d'atur contractades a través de plans d'ocupació.

Comentaris