03.03.2021 |
Territoris.cat

S'inaugura el gimnàs del col·legi públic Àngel Guimerà de Tàrrega

tarrega1
Inauguració del gimnàs del col·legi públic Àngel Guimerà
S'inaugura el gimnàs del col·legi públic Àngel Guimerà de Tàrrega

Tàrrega va inaugurar ahir el nou gimnàs del col·legi públic Àngel Guimerà, una inversió llargament esperada que millora la dotació d'instal·lacions del centre.

La materialització de l'equipament ha tingut un cost de 199.423 €, finançats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el consistori targarí. D'altra banda, la Diputació de Lleida ha sufragat la instal·lació d'un mòdul destinat a lavabos. Per la seva part, l'AMPA de l'escola ha habilitat un petit magatzem annex que comunica directament amb la sala del gimnàs.

​A banda d'activitat física impartida dins el programa lectiu, l'edifici també acollirà altres celebracions, actes i trobades escolars.

L'acte inaugural ha comptat amb la presència de diverses autoritats. Entre elles l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, qui ha manifestat que el gimnàs és "una obra que fa ciutat ja que també es posarà a disposició dels veïns del barri com a espai polivalent" alhora que també ha destacat la qualitat de la construcció. 

El nou gimnàs, de planta rectangular, ocupa una superfície de 430 metres quadrats i està situat a la part posterior del recinte escolar vora el carrer de Gabriel de Tàrrega. L'equipament s'ha dotat d'il·luminació i calefacció. L'interior també llueix un revestiment de fusta a la part baixa de les parets que serveix d'amortidor acústic. El conjunt s'ha arrodonit a l'exterior amb una làmina de gespa artificial de 360 m2, reutilitzada del Camp d'Esports de la localitat.

D'altra banda, es preveu una segona fase d'obres amb què s'incorporaran vestidors a l'edifici i altres elements per consolidar el gimnàs com a pavelló esportiu.

S'inaugura el gimnàs del col·legi públic Àngel Guimerà de Tàrrega