25.01.2021 |
Territoris.cat

Tàrrega pren partit per a conscienciar els més joves en la lluita contra la COVID-19

'Fes-ho per tu, fes-ho pels teus' és una campanya impulsada pel CAP i l'Ajuntament de Tàrrega
 
Tàrrega pren partit per a conscienciar els més joves en la lluita contra la COVID-19

El CAP i l'Ajuntament de Tàrrega han unit esforços per crear una nova campanya dirigida al públic més jove en la lluita per evitar un possible rebrot de la COVID-19 a l'Urgell.

El centre sanitari ha detectat al mes de juliol un augment significatiu dels casos positius en les franges d'edat de 15 a 29 anys

Des de l'inici de la pandèmia fins al mes de juny es van registrar un total de setze casos entre aquesta franja, una mitjana de quatre casos al mes. Al juliol la xifra ha augmentat fins als tretze casos, un augment que multiplica per tres la mitjana dels mesos anteriors. També crida l'atenció que la major part dels casos registrats afecten els joves d'entre 26 i 29 anys.

Per aquest motiu s'ha iniciat una campanya sota el lema 'Fes-ho per tu, fes-ho pels teus' dirigida a la població més jove i s'ha editat un vídeo amb una testimoni de 20 anys que ha viscut les conseqüències de la malaltia en primera persona.


L'enregistrament del vídeo s'ha fet al Teatre Ateneu de Tàrrega amb l'edició del targarí Dani Hernández i ha comptat amb el suport de la Diputació de Lleida.

En la darrera setmana, entre el 20 i el 26 de juliol, la capital de l'Urgell va registrar 19 casos nous de COVID-19 i des de l'inici de la pandèmia s'han comptabilitzat un total de 158 casos positius. Per la seva banda, el CAP de Tàrrega ha incorporat recentment 2 gestors administratius per ajudar en el rastreig dels contactes i la traçabilitat dels casos que han donat positiu.

 

Tàrrega pren partit per a conscienciar els més joves en la lluita contra la COVID-19
comentaris