Tàrrega promociona l'esport i la salut amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

Es té previst realitzar dues jornades d'actes, aptes per a totes les edats, els dies 1 i 5 d'abril

tarrega
photo_camera Exhibició de gimnàstica rítmica al Pavelló Municipal d'Esports de Tàrrega

Les regidories d'Esports i Sanitat de l'Ajuntament de Tàrrega han convocat una sèrie de propostes per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física. Les cites tindran lloc el dissabte 1 i el dimecres 5 d'abril, amb suggeriments participatius, actius i a l'abast de tothom.

El dissabte 1 es durà a terme una matinal plena d'activitats adaptades a diferents nivells físics i edats. El programa s'iniciarà a les 9h al Pavelló Municipal d'Esports amb un torneig de gimnàstica rítmica on Gyas Club competirà amb altres clubs de la demarcació. Paral·lelament, s'iniciarà una caminada popular de 8'5 quilòmetres pel camí de La Mora i de retorn pel camí de Granyena.

A partir de les 11h, se succeiran, al Parc Esportiu, exhibicions de zumba, hip-hop, cycling, cross gym, steps i body combat a càrrec del Gimnàs Tàrrega, Centre Esportiu Sant Jordi i Gyas Club. Tambe tindran lloc sessions de gimnàstica de manteniment amb els tècnics de la Regidoria de Sanitat.

Durant tot el matí també hi haurà llits elàstics i atraccions infantils

La participació en totes les activitats és lliure i gratuïta si bé a la caminada cal inscripció prèvia.

D'altra banda, el dimecres 5 d'abril a les 10h tindrà lloc una caminada amb esmorzar saludable per diferents indrets del Parc de Sant Eloi.