29.11.2022 |
Territoris.cat

Tàrrega proposa un nou cicle de caminades que recorreran l'entorn natural de la ciutat

Serà durant els mesos d'abril i maig i consistirà en sortides d'entre 5 i 10 quilòmetres

Sortida 1 PAS MÉS del passat 18 de març a Vilanova de Meià interior.jpg
Sortida 1 PAS MÉS del passat 18 de març a Vilanova de Meià
Tàrrega proposa un nou cicle de caminades que recorreran l'entorn natural de la ciutat

La Regidoria d'Esports de Tàrrega ja té a punt la 16a edició del cicle de sortides guiades Camina Esportivament, iniciativa que conjuga amb èxit exercici físic, salut i gaudi de la natura.

Durant els mesos d'abril i maig es realitzaran set caminades en grup que recorreran els entorns naturals de la capital de l'Urgell

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Les excursions, de nivell bàsic i aptes per tothom, seran d'entre 5 i 10 quilòmetres. La primera cita de la 16a edició tindrà lloc el diumenge 8 d'abril a les 9 del matí des del Pavelló Municipal d'Esports.

Les trobades comptaran amb l'assessorament de l'experta en caminades i tècnica de medi ambient, Gemma Silgüe Hervàs

La inscripció ja és oberta al Pavelló Municipal d'Esports i té un preu de 5 euros, preu que inclou les 7 caminades. La 16a edició del Camina Esportivament prendrà el relleu de l'anterior convocatòria del programa 1 PAS +. En aquest cas, es tracta de sortides amb un nivell d'exigència física més alt, realitzades en entorn de muntanya i amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista de l'Urgell. El cicle es tancà ara fa uns dies amb una sortida a Vilanova de Meià i la muntanya del Cogulló, a la comarca de la Noguera.

Tàrrega proposa un nou cicle de caminades que recorreran l'entorn natural de la ciutat
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement