15.06.2021 |
Territoris.cat

Tàrrega reprèn amb èxit l'activitat escènica al Teatre Ateneu

Ho ha fet de la mà de l'espectacle 'La revelació', que denuncia la censura i l'abús de poder
revelació2
Tàrrega reprèn amb èxit l'activitat escènica al Teatre Ateneu

Després de romandre tancada durant mig any a causa de la pandèmia, l'activitat teatral va retornar divendres 25 de setembre al Teatre Ateneu de Tàrrega.

La programació teatral targarina es manté amb el 50% d'aforament, distància social, i ús obligatori de mascareta i gel hidroalcohòlic

La proposta ha rebut molt bona acollida per part del públic assistent, i la funció inaugural d'aquest cicle va reunir 220 espectadors.

TeatrodeCerca han estat els encarregats d'iniciar la 26a Temporada de Teatre amb 'La revelació', espectacle finalista del Premi BBVA. La peça és un al·legat en favor de la llibertat d'expressió i una denúncia contra els abusos de poder i la censura exercida vers els tres whistleblowers Julian Assange, Chelsea Manning i Eduard Snowden, actualment a l'exili i la presó.

El cicle targarí oferirà 7 propostes teatrals més fins al desembre. La propera cita serà el dissabte 3 d'octubre amb 'Alguns dies d'ahir' de Jordi Casanovas, una obra que retrata la vida d'una família durant els quatre mesos políticament més transcendents i convulsos de la història catalana recent, entre setembre i desembre del 2017.

Tàrrega reprèn amb èxit l'activitat escènica al Teatre Ateneu
comentaris