Tàrrega remodela la plaça de la Bassa del Parc de Sant Eloi, amb el suport de la Diputació

L'actuació, que forma part del projecte Camí de Sant Jaume: xarxa pel patrimoni, té un pressupost d'adjudicació de 68.459, es cofinançarà amb el fons FEDER que gestiona la Diputació de Lleida i fons propis de l'Ajuntament de Tàrrega

Visita a la plaça de la Bassa del Parc de Sant Eloi de Tàrrega @Tàrrega
photo_camera Visita a la plaça de la Bassa del Parc de Sant Eloi de Tàrrega @Tàrrega

L'obra de remodelació de la plaça de la Bassa situada al vessant sud del Parc de Sant Eloi de Tàrrega es podrà iniciar en les pròximes setmanes. Una actuació que se centra a millorar-ne les condicions físiques per tal de gaudir d'aquest espai d'interès cultural i natural. Alhora, es pretén adaptar-lo per tal que pugui esdevenir un espai polivalent, un espai escènic i un espai d'aula de natura a l'aire lliure.

Visita a la plaça de la Bassa del Parc de Sant Eloi de Tàrrega @TàrregaL'actuació, que forma part del projecte Camí de Sant Jaume: xarxa pel patrimoni, té un pressupost d'adjudicació de 68.459 euros, es cofinançarà amb el fons FEDER que gestiona la Diputació de Lleida i fons propis de l'Ajuntament de Tàrrega.

El Camí de Sant Jaume

El Camí de Sant Jaume transcorre pel costat del Parc de Sant Eloi i amb aquesta actuació s’evitarà la degradació de l’espai, que serà un punt d’encontre dels pelegrins.  

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement