16.10.2021 |
Territoris.cat

23 JULIOL

Tàrrega viurà el seu Sant Jordi d'estiu amb una vintena de paradistes

Llibreries, floristeries i entitats formaran part d'aquesta celebració excepcional el 23 de juliol
tarrega 23j 2
Tàrrega viurà el seu Sant Jordi d'estiu amb una vintena de paradistes

Tàrrega viurà l'excepcional Sant Jordi estiuenc, que tindrà lloc durant el dia de demà, com la festa que és amb un seguit d'activitats per mantenir l'essència d'aquesta celebració.

Per una banda, s'organitzarà el tradicional mercat de roses i llibres amb la participació d'entitats locals al carrer del Carme, de les 9.00 a les 21.00 hores. Més d'una vintena de paradistes ja han confirmat la seva presència i el consistori oferirà, com a novetat, una carpa individual per a cada parada per tal de poder fer més suportable la calor. A més, es mantindrà una distància de 2 metres de distància entre parada i parada, hi haurà gel hidroalcohòlic per als assistents i la mascareta serà obligatòria.

El gruix de parades anirà a càrrec de les llibreries de la ciutat que oferiran les últimes novetats del sector editorial per animar les vendes que es van veure afectades per l'anul·lació de la festa el passat mes d'abril. Les floristeries també hi seran presents oferint les tradicionals roses de Sant Jordi i altres propostes florals que han preparat per aquesta època de l'any.

Dia del Llibre i de la Rosa

Com és habitual per Sant Jordi, també hi haurà la presència d'un total de 9 entitats socio-culturals de la ciutat, així com la Botiga del Museu Tàrrega Urgell i una parada de l'Ajuntament que oferirà a la venda els llibres de la col·lecció 'On són les dones targarines?'.

La programació del 'Dia del Llibre i de la Rosa' a Tàrrega comptarà amb l'estrena de diverses novetats editorials locals, com ara del volum 34 d'URTX, Revista d'Humanitats de l'Urgell, 'El peix que volia ser home', d'Eduard Ribera; i 'El cant de les sirene encara sona', de Carme Estadella Bagué.

Tàrrega viurà el seu Sant Jordi d'estiu amb una vintena de paradistes
comentaris