La protectora de Tàrrega publica 'En Teo, un caçador de somnis' un conte infantil que remarca la importància de l'adopció d'animals

Mireia Segarra i Olga Marsal i Georgine Miret, autores del conte En Teo, un caçador de somnis
photo_camera Mireia Segarra i Olga Marsal i Georgine Miret, autores del conte En Teo, un caçador de somnis

L'Associació Protectora d'Animals de Tàrrega ha publicat un conte infantil inspirat en una història real. El relat que porta per títol En Teo, un caçador de somnis parla sobre l'abandonament i la importància de l'adopció.

Mireia Segarra i Olga Marsal i Georgine Miret, autores del conte En Teo, un caçador de somnisEscrit de la mà de les voluntàries de la protectora Mireia Segarra i Olga Marsal i il·lustrat per Georgine Miret, el conte té com a finalitat transmetre tres conceptes: explicar que els animals i els gossos en particular tenen sentiments i és obligat donar-los una vida feliç, mostrar que és una protectora i, finalment, posar de manifest la importància de l'adopció explica Segarra.

Mireia Segarra i Olga Marsal i Georgine Miret, autores del conte En Teo, un caçador de somnisEditat per Diversa Ediciones, amb una primera edició de 1.500 exemplars, la publicació compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tàrrega i del Consell de l'Urgell i tots els beneficis recaptats es destinaran a la protectora.

Per presentar la història als més menuts de casa, aquest diumenge en el marc de la Fira del Medi Ambient, s'ha dut a terme un contacontes on Olga Marsal ha explicat la història en directe mentre que al mateix temps Georgine Miret ho il·lustrava a mà juntament amb l'acompanyament musical de Ramon Fustegueres.

Comentaris