La trompetista Andrea Motis farà vibrar al públic targarí el diumenge 14 d'abril

Motis, revelació del jazz català, portarà a Tàrrega els temes del seu primer àlbum, 'Emotional dance'

photo_camera Motis pujarà aquest diumenge a l'escenari del Teatre Ateneu de Tàrrega

La trompetista i cantant de jazz Andrea Motis portarà el diumenge 14 d'abril al Teatre Ateneu de Tàrrega les peces del seu primer àlbum en solitari, 'Emotional dance'.
 

La cita és un dels plats forts del cicle de concerts Tàrrega Sona 2019, organitzat per la Regidoria de Cultura.


Considerada una de les veus revelació del jazz català, la jove intèrpret s'ha guanyat un lloc destacat en el panorama musical internacional. A més a més d'interpretar de forma virtuosa el saxo i la trompeta, Motis canta amb una sensibilitat única.

La bona entesa que ha desenvolupat els últims anys amb el seu mentor, Joan Chamorro, traspua en el seu treball de debut i, per extensió, en els concerts de la gira. El mateix Chamorro al contrabaix i al saxo secunden l'artista dalt l'escenari, acompanyats per Ignasi Terraza al piano; Josep Traver a la guitarra elèctrica; i David Xirgu a la bateria. La banda, tot un referent dins el gènere, ha tocat en els millors clubs i festivals de jazz europeus.

Andrea Motis ha enregistrat 'Emotional dance' a Nova York sota el llegendari segell nord-americà Impulse! Records, la gran companyia internacional de jazz. 

Comentaris