La variant de la C-14 i l'ampliació del CAP de Tàrrega, al projecte de llei de pressupost del Govern

El Ple aprova una partida extraordinària per elaborar el catàleg de llocs de treball de l'Ajuntament de Tàrrega

Tarrega Ple la CUP ok2
photo_camera Imatge d'arxiu d'una sessió del Ple municipal de Tàrrega

El projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per a l'any 2017 estableix en les disposicions addicionals l'habilitació de partides destinades a la construcció de la variant de la C-14 i l'ampliació del CAP de Tàrrega. Així ho va comunicar aquest dijous l'alcaldessa Rosa Maria Perelló als membres de l'arc consistorial en el decurs de la sessió de Ple, a preguntes del grup municipal d'ERC.

La primera edil va afegir que dins les disponibilitats pressupostàries del Govern també es preveu construir la pista d'atletisme de Parc Esportiu i completar la Via Verda fins al Talladell. Tot i que les disposicions addicionals no fixen calendari d'execució ni pressupost definitiu, Perelló va afirmar que els esmentats projectes, llargament reivindicats, continuen figurant així a l'agenda d'actuacions del Govern. El Ple també va aprovar una partida extraordinària per elaborar el catàleg de llocs de treball de l'Ajuntament de Tàrrega.

Aquesta partida per elaborar el catàleg serà de 20.000 euros i va rebre el suport de CiU i PSC, que conformen l'equip de govern, i també la CUP i ERC, mentre que el Comú de Tàrrega s'hi va pronunciar en contra. També va rebre llum verda la modificació de l'apartat de retribucions dels càrrecs electes. Així, la regidora de Finances, Antònia Pérez, deixa de tenir dedicació exclusiva i desenvoluparà aquest càrrec 12 hores setmanals (32% de la jornada). El motiu és la incorporació de Pérez com a personal funcionari en una altra administració.

Paral·lelament, el regidor d'Urbanisme, Martí Pijuan, amplia la seva dedicació parcial fins a 20 hores setmanals (53% de la jornada) a causa de l'augment d'activitat del seu àmbit. CiU, PSC i CUP van votar a favor i ERC i CdT en contra. Segons va avançar l'alcaldessa, la reducció de dedicació de la regidora Antònia Pérez se suplirà amb una nova plaça de tècnic superior d'intervenció, la qual es convocarà per concurs públic.

Comentaris