Del 10 de juliol al 9 d'agost

Verdú gaudirà del 9è Cicle de Concerts a Cal Prim

Aquesta trobada arrenca el divendres 10 de juliol amb l'actuació de Miquel Hortigüela
miquel 2

Després d'aquests mesos d'aturada d'activitats en general per força de causa major, Verdú renprén aquest cap de setmana una de les seves programacions estrella de l'estiu.

Es tracta del 9è Cicle de Concerts a Cal Prim, una proposta fresca que apropa als veïns i veïnes la música en directe a través de tota mena d'estils i intèrprets.

El Cicle de Concert a Cal Prim va nàixer fa nou anys gràcies a l'esforç del músic Eduard Boleda, l’Associació Cultural Xercavins i l’Ajuntament de Verdú

9è Cicle Concerts Cal Prim (2)
El tranquil espai de Cal Prim acollirà un total de 13 concerts durant els mesos de juliol i agost, propostes musicals que tindran aforament limitat seguint les mesures de prevenció per la pandèmia.

El primer concert tindrà lloc el divendres 10 de juliol i anirà a càrrec del guitarrista Miquel Hortigüela

El cicle seguirà el 17 de juliol amb la mezzosoprano Elena Gragera i el piano Anton Cardó; el 19 de juliol amb un Quartet de Violes format per Anna Puig, Jordi Enric Roure, Jordi Armengol i Eduard Boleda; el dia 23 de juliol amb el Duo Divagaçao; el 24 de juliol amb The Vintage Clock; el 26 de juliol amb la soprano Marta Bonet i Imma Trepat al piano; el 27 de juliol amb Sextet Prim; el 30 de juliol amb Pop Piano Quartet; el 31 de juliol amb la soprano Eva Maria Ruiz, el tenor Carlos Arpa, el baríton Pepe Barri i Marta Mesalles al piano.

A l'agost arribarà al torn, el dia el 2, del Duo Mater Solar; el 6 de Cosa de tres; el 8 de Duo Quarma, i el 9 de Quartet Minvant.

Cal destacar que la música es complementa amb una copa d’un vi de la zona i un petit aperitiu.
9è Cicle Concerts Cal Prim (1)

comentaris