Imprimir

Pastoret de la Segarra i Torrons i Mel Alemany uneixen forces

territoris.cat | 29 de octubre de 2019

Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, i Xavier Pont, gerent de Pastoret
Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, i Xavier Pont, gerent de Pastoret
La iniciatura vol desenvolupar una gamma de iogurts sense matèria grassa, ni sucres afegits ni additius artificials

Torrons i Mel Alemany participa amb un projecte de recerca liderat per l'empresa Pastoret de la Segarra amb l'objectiu de crear un nou iogurt que substitueixi els sucres afegits per l'edulcorant natural de la mel de romaní i la fruita de Lleida.

mel

La recerca amb Indulleida i la UdL que té el suport de la Unió Europea

El projecte garanteix que els nous productes no tindran gens de matèria grassa, ni sucres afegits ni additius artificials, i se'n crearan diverses varietats, en funció dels gustos dels consumidors i amb matèria primera 100% lleidatana.

pastoret

La mel de romaní d'Alemany ha estat premiada aquest any amb dues estrelles als Premis Great Taste Awards, considerats els Oscars de l'alimentació gourmet

La nova gamma de productes que es troba en fase experimental és fruit de l'aliança entre aquestes dues empreses familiars, les quals donen molta importància a l'elaboració artesana amb matèria primera de qualitat. 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/segarra/alemany-i-pastoret-segarra-junts-crear-nova-gamma-iogurts/20191029124116060215.html


© 2019 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]