Imprimir

Alícia Grima guanya el Premi Jove Emprenedor de la Segarra

territoris.cat | 16 de de desembre de 2016

Els guanyadors del Premi Jove Emprenedor de la Segarra
Els guanyadors del Premi Jove Emprenedor de la Segarra

El Consell Comarcal ha comptat amb el suport de la Paeria de Cervera, fet que ha permès lliurar un premi per una quantia de 800 euros

El projecte Entorna3 de la jove Alícia Grima, va resultar el guanyador de la catorzena edició del Premi Jove Emprenedor de la Segarra, una iniciativa de l'Oficina Jove del Consell Comarcal, que aquest any va comptar amb la col·laboració de la Paeria de Cerera.

El treball guanyador projectava una consultoria per assessorar els ens locals sobre la gestió dels residus municipals. També van destacar el treball d'Ivan Serrano, que proposava un establiment de recanvis per a cotxes, tractors i camions. El tercer millor premi va ser la implantació d'una empresa d'instal·lacions elèctriques especialitzada en domòtica, projectada per José A. Hernández. Gemma Puñido aconseguia el quart lloc per projectar una acadèmia d'anglès.

La convocatòria comptava amb una dotació econòmica de 1.300 euros, que han aportat la Paeria de Cervera i la Direcció General de Joventut. Els guardons es van lliurar aquest dijous, amb la participació de la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Esperança Casas, el conseller comarcal de Joventut, Jordi Porta, i la regidora de joventut a la Paeria de Cervera, Ainhoa Barrionuevo.

Enguany és la 14a edició del premi jove emprenedor de la Segarra, on  s’hi ha presentat joves menors de 35 anys que han muntat el seu propi negoci durant aquest 2016.

  

 

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/segarra/alicia-grima-guanya-premi-jove-emprenedor-segarra/20161216130415037691.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]