Imprimir

Autocars des de les Borges i la Granadella per a l'acte central de la campanya 'Ara és l'hora' a Barcelona

garrigues.territoris.cat | 16 de d’octubre de 2014

Concentració en favor del 9N a la Granadella a Arbeca
Arbeca es va afegir a les concentracions, com també ho van fer les Borges, la Granadella, Juneda, Vinaixa i el Vilosell.

Les inscripcions es poden fer als responsables de l'ANC i a la llibreria Quaderns de les Borges

L'ANC de les Garrigues ha informat que organitza autocars des de les Borges i la Granadella per anar el proper diumenge a Barcelona a l'acte central de la campanya Ara és l'hora, impulsada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural amb l'objectiu de refermar el compromís dels ciutadans amb la unitat del procés i en el 9N com a millor instrument per decidir el futur del país.

L'acte comptarà amb la presència de Carme Forcadell i Muriel Casals, conjuntament amb representants de partits polítics i de la societat civil.

Els autocars sortiran de la capital garriguenca i de la Granadella a dos quarts de 10 del matí, i tornaran a les cinc de la tarda. El preu és d'11 euros i les inscripcions es poden fer als responsables de l'ANC de cada poble i a la llibreria Quaderns de les Borges.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/autocars-des-borges-i-granadella-per-l-acte-central-campanya-ara-l-hora-barcelona/20141016122443029184.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]