Imprimir

Balanç d’intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal de la Noguera

territoris.cat | 04 de de març de 2019

El Servei d'Intervenció Socioeducativa dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera
El Servei d'Intervenció Socioeducativa dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera

Durant l'any 2018, el Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha atès un total de 45 infants i adolescents i les seves famílies. El SIS ofereix una atenció social especialitzada i dona suport a les famílies per tal de satisfer les necessitats bàsiques dels seus fills i filles i garantir-los un desenvolupament integral adequat.

En aquest sentit, el SIS planteja un canvi en l'enfocament tradicional de la intervenció amb infants i adolescents, i considera que la família és un element clau per poder generar canvis i millores en les necessitats dels seus fills i filles.

El SIS treballa des de dos vessants: el treball amb infants i adolescents, i el treball amb famílies

La intervenció es realitza a les instal·lacions del SIS Balaguer, s'atenen infants i adolescents entre 3 i 16 anys, amb els quals es treballa la socialització i l'educació emocional, entre d'altres. Pel que fa a les famílies, s'ofereix una atenció centrada en l'acompanyament individualitzat i el desenvolupament d'una criança positiva.

D'altra banda, aquest mateix servei s'ofereix de manera itinerant a diferents pobles de la comarca, donant cobertura a un territori d'especial complexitat com és la Noguera.

En un futur, es preveu ampliar el servei a infants de 0 a 3 anys i de 16 a 18 anys juntament amb les seves famílies.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/noguera/balanc-d-intervencio-socioeducativa-consell-comarcal-noguera/20190304110959055080.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]