Imprimir

Bellvís inicia el projecte de recuperació del patrimoni històric

territoris.cat | 17 de d’octubre de 2018

Restes de la Guerra Civil a Bellvís - GRIEGC
Restes de la Guerra Civil a Bellvís - GRIEGC

L'Ajuntament de Bellvís ha iniciat un projecte de recuperació del patrimoni històric del municipi, donat que amb el nucli dels Arcs són pobles amb una llarga història plena de vicissituds, espais i esdeveniments: des de poblats ibèrics passants per vil·les romanes, amb una potent història medieval, moderna i contemporània, i un segle XX ric en moviments socials i polítics.

Memòria històrica​És per aquesta raó que des de l'Ajuntament s'han iniciat els primers passos per anar recuperant aquests moments de la història que defineixen com a poble i forneixen la identitat de la seva gent. La iniciativa arrenca amb un projecte de recuperació del patrimoni material referit a la Guerra Civil, concretament dels vestigis d'aquesta guerra.

Amb la intenció de presentar-ho al poble, s'ha organitzat una xerrada informativa sobre El projecte de recuperació i divulgació d'espais de la memòria històrica de Bellvís, que tindrà lloc el dijous 18 d'octubre, a les 9 del vespre, a la sala 1 d'Octubre del Casal Cultural. En l'acte hi participarà Joel Ametlla, membre del Grup de Recerca i d'Investigació d'Espais de la Guerra Civil (GRIEGC).

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/bellvis-inicia-projecte-recuperacio-patrimoni-historic/20181017200840052498.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]