Imprimir

La biblioteca de les Borges dóna a conèixer l'alimentació saludable a través dels contes

garrigues | 03 de de desembre de 2013

La sessió de jocs tradicionals va comptar amb la presència dels voluntaris de la gent gran
La sessió de jocs tradicionals va comptar amb la presència dels voluntaris de la gent gran

Una quarantena d'infants de P3 i P4 aprenen sobre cuina amb la darrera sessió de l'Hora del conte de l'any

Els més petits de les Borges van assistir divendres en una nova sessió -i última de l'any- de l'Hora del conte, dedicada en aquesta ocasió a les històries de cuina, una iniciativa organitzada en col·laboració amb la Mostra Gastronòmica de les Garrigues, que se celebra durant aquests dies.

D'altra banda els infants van poder gaudir de la quarta sessió del projecte d'Acció Local "Jocs antics i tradicionals”, una iniciativa que han portat a terme durant la tardor els voluntaris del Casal de la Gent Gran de Borges Blanques i que ha comptat amb una gran acceptació per part dels pares, mares i nens i nenes. Entre les sessions de l’octubre i les del novembre han pogut participar en aquest projecte uns 160 nens i nenes de les Borges i comarca, els quals a més a més d’escoltar contes han après a jugar els jocs dels nostres padrins.

En aquesta sessió hi van prendre part una quarantena de nens i nenes de P3 i P4, que van jugar a "un dos tres, pedra paper tisora”  i als “cromos”. També van escoltar dos contes narrats per la Maria Balcells i la Júlia Mas, i van marxar a casa amb una poma d’obsequi de les cooperatives de la població.

El projecte finalitzarà al Parc de Nadal, al Racó de la biblioteca, on els voluntaris del Casal de la Gent Gran, conjuntament amb l'Esplai Apassomi, explicaran i jugaran amb els assistents els darrers jocs tradiconals del projecte. Ho faran els dies 27 desembre i 3 de gener de 16.30 hores a 18.30 hores.

 
Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/biblioteca-borges-dona-coneixer-l-alimentacio-saludable-traves-dels-contes/20131202105514028667.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]