Imprimir

Les Borges Blanques millora els accessos al cementiri

territoris.cat | 31 de d’octubre de 2018

L'alcalde Enric Mir en el punt de l'accés peatonal al cementiri de les Borges
L'alcalde Enric Mir en el punt de l'accés peatonal al cementiri de les Borges

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha atès la històrica demanda per millorar el trànsit dels vianants que es traslladen a peu des de les Borges Blanques fins al cementiri de la població, situat a uns centenars de metres del nucli urbà de la capital garriguenca.

Així, el Servei Territorial de Carreteres de Lleida ha construït un pas i ha millorat el ferm del camí natural a peu que ha de creuar la C-233, que uneix les poblacions de Bellpuig i Flix, al seu pas entre el cementiri borgenc i l’accés a la població, des del pas elevat sobre la via del tren, ajustat al que la llei permet fer en una via comarcal com aquesta.

Aquesta millora de la seguretat vial resol en part el problema generat fa uns 8 anys arran de la finalització dels treballs de construcció de la variant nord de les Borges Blanques, per part de la mateixa Generalitat, que ara també hauria aprofitat aquesta actuació per repintar i millorar tota la senyalització viària de la zona.

Aquesta acció s’afegeix als tradicionals treballs de manteniment i posada a punt de la jardineria i els vials interiors del cementiri borgenc, que ha dut a terme l’Ajuntament de les Borges, en motiu de la celebració de Tots Sant i l’augment massiu de visites al recinte funerari de la capital de les Garrigues. 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/borges-blanques-millora-els-accessos-cementiri/20181031182331052785.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]