Imprimir

El Casal Jove de Guissona s'apropa als nouvinguts

territoris.cat | 12 de noviembre de 2015

La iniciativa vol apropar els joves nouvinguts a les diferents instal·lacions municipals
La iniciativa vol apropar els joves nouvinguts a les diferents instal·lacions municipals

Una vintena de joves de nacionalitats diverses visiten el Casal dins el cicle Coneixem Guissona!, organitzat pel Pla Educatiu d'Entorn

Una vintena de joves de l’Aula d’Acollida de l’INS Guissona i de nacionalitats diverses han visitat el Casal Jove de Guissona, dins el cicle Coneixem Guissona!, organitzades des del Pla Educatiu d’Entorn i que es marquen com a objectiu apropar els joves nouvinguts a les diferents instal·lacions municipals com la Biblioteca, el Pavelló Municipal, l’Ajuntament i el Casal Jove.

En aquesta visita els joves han descobert les instal·lacions del Casal Jove i les activitats que s’hi porten a terme així com la seva dinamitzadora. Els assistents han realitzat una dinàmica en grup en la que han preparat propostes d’activitats per portar a terme, i entre les quals han destacat tardes de cinema, karaoke, vídeo-jocs i un campionat de futbolí.

El Casal Jove obre divendres i dissabte en horari de tarda vespre com a espai lliure i durant la setmana realitza diferents activitats puntuals com sessions de cinema, xerrades o tallers.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/urgell/casal-jove-guissona-s-apropa-als-nouvinguts/20151112180144019956.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]