Imprimir

El Casal L’Arreu impulsa un any més les jornades LGTBI+ a Mollerussa

territoris.cat / Jordi Bonilla | 27 de de juny de 2018

Xerrada de Colors de Ponent en la primera jornada LGTBI+ del Casal L'Arreu
Xerrada de Colors de Ponent en la primera jornada LGTBI+ del Casal L'Arreu

El Casal Popular L’Arreu torna a organitzar un any més les jornades pels drets LGTBI+ per commemorar el Dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals i Intersexuals, del 28 de juny. Aquesta data va ser fixada al calendari per reivindicar la plena igualtat jurídica i social de les persones LGTBI+ i visibilitzar-ne el col·lectiuLGBTI 2018. Cartell

L’entitat mollerussenca iniciarà els actes el dijous 28 amb l’exposició Genderpoo de l’artista Coco Riot, que pretén qüestionar els estàndards imposats per la societat a través d’icones de lavabos. Aquesta instal·lació convida a reflexionar sobre les múltiples opcions d’expressió de gènere que van més enllà de la “normalitat”.

El Casal Popular L’Arreu vol convidar la ciutadania de Mollerussa a reflexionar sobre els drets LGTBI+ i a mobilitzar-se en jornades com les que organitzen.

Posteriorment es llegirà el manifest Aturem l’odi i l’LGTBI-fòbia de la Comissió Unitària 28 de juny seguit d’una performance dramatitzada. Clourà la jornada la projecció de la pel·lícula Tomboy, seguida d’un cinefòrum.

El dissabte 30 i coincidint amb l’Open Night, el casal oferirà un sopar popular a la fresca que estarà amenitzat per l’actuació de Jordi Viladomat que farà un repàs als grans èxits d’artistes LGTBI+ com Elton John, Queen o David Bowie, entre altres.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/casal-l-arreu-impulsa-any-mes-jornades-lgtbi-mollerussa/20180627190911049820.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]