Imprimir

Cervera s’adhereix al programa Apropa Cultura per a entitats socials

territoris.cat | 21 de de juny de 2018

El programa Apropa Cultura a Cervera
El programa Apropa Cultura a Cervera

El projecte Apropa Cultura, que vol fomentar l’assistència de col·lectius vulnerables a activitats culturals, arriba a Cervera per tal de ser un vincle entre les entitats socials i la cultura local.

Una de les mesures previstes és oferir descomptes als espectacles programats al Gran Teatre de la Passió, l’Auditori Municipal i el Paranimf de la Universitat. A més, els beneficiats podran gaudir d’avantatges en més de 90 espais culturals de Catalunya.

La Paeria de Cervera adaptarà l’accés als equipaments culturals del municipi a persones amb cadira de rodes.

Per fomentar la participació d’aquests col·lectius que solen quedar distanciats de la vida cultural del territori, s’organitzen activitats exclusives com Un matí d’orquestra a les Terres de Lleida. Aquesta iniciativa d’Apropa Cultura i l’Orquestra Julià Carbonell consisteix en diversos tallers de música i audicions. El passat 13 de juny els usuaris del Centre ocupacional l’Espígol i el Centre de dia Josep Valls van participar d’aquesta activitat a l’Auditori Municipal de Cervera.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/segarra/cervera-s-adhereix-programa-apropa-cultura/20180621185328049711.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]