Imprimir

Cervià entrega els premis del concurs de redacció i dibuix

garrigues | 16 de de maig de 2013

Els joves premiats a Cervià.
Els joves premiats a Cervià.

El dia de Sant Isidre i en el marc dels actes commemoratius del centenari de la Casa de la Vila

Malgrat l'amenaça de pluja els veïns de Cervià van celebrar ahir el seu dia de Festa Major en honor a sant Isidre, una jornada que es va veure complementada pels actes que inclou el programa de commemoració del centenari de l'Ajuntament del municipi.

Després de tot un dia de celebració, que va incloure un esmorzar popular, jocs infantils i una xocolatada, la sala va acollir l'entrega dels premis del concurs de redacció i dibuix organitzat per la Comissió del Centenari. En categoria de Cicle Inicial, els premis de dibuix van ser per Pau Muntanyola Güell, Maria Martí Clotet i Aitor Madueño Gordo. En Educació Infantil, van endur-se el premi Ares Jerez Carulla (p5), Cristina Rubió Tàsies (p 5) i Karen Garcia Santana (p4) i en Cicle Mitjà, Naiara Garcia Peña de 3er, Sílvia Muntanyola Lladó i Emma Perramon Güell. Pel que fa al concurs de redacció, els afortunats van ser Emma Perramon Güell amb "La casa de la vila", Aiyana Ballester Mateos amb "L'Ajuntament de Cervià de les Garrigues" i Beth Arbós López amb "Ajuntament de Cervià". En Cicle Superior els guanyadors van ser Marc Rubió Muntanyola amb "El picapedrer", Genís Lladó Rué amb "L'Ajuntament de Cervià" i Laura Rubió Tàsies amb "El centenari de l'Ajuntament".

Després de l'entrega de premis la festa va continuar amb la representació de l'Aucaa a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Teatre i un espectacle de màgia a càrrec del Mag Selvin.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/cervia-entrega-els-premis-concurs-redaccio-i-dibuix/20130516153942028223.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]