Imprimir

Les Dones del Pou de l'Or de Bellvís commemoren un quart de segle

territoris.cat/Antonio Granados | 21 de de novembre de 2017

Imatge de les participants en l'aniversari de les Dones del Pou de l'Or de Bellvís
Imatge de les participants en l'aniversari de les Dones del Pou de l'Or de Bellvís

Bellvís i els Arcs va celebrar el passat diumenge una autèntica cimera femenina, d'una banda en commemoració del vint-i-cinquè aniversari de l'Associació de Dones del Pou de l'Or i per altra de la Trobada Intercomarcal d'Associacions de Dones de les Terres de Lleida. El municipi del pla d'Urgell va reunir més de 350 dones, arribades de tota la demarcació, que van compartir amb les fèmines locals la celebració.

L'alcalde de Bellvis i el president del Consell Comarcal en la festa de les donesLa presidenta del Pou de l'Or Teresa Pijuan, va donar la benvinguda a les participants, acompanyada del president del Consell Comarcal Joan Trull, l'alcalde de Bellvís, Joan Talarn, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada. Els organitzadors de l'acte van tenir un esment especial a la Consellera Meritxell Serret que estava convidada a l'acte com a representant legítima del govern de Catalunya però que per les circumstàncies de repressió política de l'Estat espanyol no hi va poder assistir.

Aniversari Associació de Dones del Pou de l'or de BellvísLa jornada va continuar amb una ballada de sardanes, i dinar al restaurant La Boscana, que va servir per compartir tertúlia i anècdotes entre totes les dones que han format part de l'Associació del Pou de l'Or, des de la junta actual fins a les fundadores. També compartir experiències amb totes les representants de les associacions de la demarcació de Lleida que van participar en la jornada.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/cimera-dones-lleidatanes/20171121205634044725.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]territoris.cat