Imprimir

El cor noruec Os Kammerkor actuarà en concert a la sala de bótes del Celler Mas Blanch i Jové

territoris.cat | 10 de de juny de 2019

El proper diumenge 16 de juny a les 12 h el cor norueg Os Kammerkor farà un concert a la sala de bótes de Mas Blanch i Jové en la seva gira per Catalunya.

Os Kammerkor procedeix de la part occidental de Noruega, concretament d’una petita ciutat, Os, propera a la casa del gran compositor Edward Grieg. Fundat el 1976, Os Kammerkor està format per 27 cantants, dirigits per Ann Elisabeth Tveit. Sala de Bótes de Mas Blanch i JovéEl seu repertori és variat, ja que a més de música de Greig, el cor cantarà cançons i himnes populars clàssics, tant en noruec com en anglès i en castellà. Una oportunitat per apropar-nos a la sonoritat de la cultura noruega i revisar alguns clàssics moderns occidentals. 

El concert al celler Mas Blanch i Jové serà gratuït i una hora abans, a les 11 h del matí,  hi haurà una sessió de portes obertes per poder visitar el celler i degustar els olis de Molí del Set, amb pans i xocolata. També hi haurà una barra dels vins Saó del celler a preus populars.

Aquest concert s’emmarca dins la gira que Os Kammerkor realitza per Catalunya.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/concert-cor-noruec-kammerkor-sala-botes-celler-mas-blanch-i-jove/20190610101157057362.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]