Imprimir

La CUP i l'Associació de Senegalesos de Bellpuig convoquen una manifestació de suport als nouvinguts

territoris.cat/Josep A. Pérez | 21 de d’agost de 2015

La concentració està prevista per diumenge 23 d'agost, davant de l'Ajuntament, i tot seguit es durà a terme la manifestació fins a la plaça Ramon Folch.

noracism-InteriorL'Associació de Senegalesos de Bellpuig, amb el suport de la CUP, han convocat pel diumenge 23 d'agost, una concentració i manifestació de suport a les persones nouvingudes, i contra la criminalització d'aquests col·lectius. Un acte que s'ha organitzat com a conseqüència dels fets ocorreguts a Salou, en els que va perdre la vida un jove senegalès.

L'acte està previst a partir de les set de la tarda, amb una concentració davant de l'Ajuntament, i tot seguit els participants es desplaçaran en manifestació fins a la plaça Ramon Folch, en aquest punt els convocants llegiran un manifest, en favor dels drets humans i en contra de la criminalització de les persones nouvingudes.

Aquest treball conjunt entre la CUP i l'associació només ha començat i es preveu seguir fent una tasca de sensibilització i acompanyament a aquest col·lectiu.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/cup-i-l-associacio-senegalesos-bellpuig-convoquen-manifestacio-suport-als-nouvinguts/20150821121715018614.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]