Imprimir

Denuncien una segona agressió al bloc de pisos okupat de Mollerussa

ACN | 23 de de març de 2017

Promoció d'habitatges del carrer Indústria de Mollerussa
Promoció d'habitatges del carrer Indústria de Mollerussa

Una veïna hauria estat agredida al seu propi domicili per una altra dona que estaria en un dels pisos okupats

Els Mossos d'Esquadra van rebre dijous passat una segona denuncia per agressió al bloc de pisos 'El Trenquet' de Mollerussa on hi ha 14 habitatges okupats. En aquesta ocasió, una veïna hauria estat agredida al seu propi domicili per una altra dona, que okupa un dels pisos, el passat 14 de març. Sembla ser que la suposada agressora va trucar a casa de la víctima a cops de puny i després que aquesta obrís la porta l'hauria agredit agafant-la pel coll i empenyent-la cap a dins de pis. La víctima també va denunciar a la policia desperfectes a la porta de casa i al cotxe que estava estacionat al pàrquing de bloc. Es tracta de la segona agressió en una setmana després que un veí denunciés una persona que visitava un pis okupat que el va agredir després d'advertir-lo que no es podia fumar a l'ascensor.

La tensió entre propietaris i okupants en aquest bloc de pisos de Mollerussa ha anat en augment les darreres setmanes després que els mitjans de comunicació s'hagin fet ressò tant de les agressions com de l'okupació de 14 pisos des de fa uns cinc anys. L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, està intentant exercir una mediació entre ambdós bàndols mantenint reunions tant amb els veïns com amb la promotora propietària de l'immoble.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/denuncien-segona-agressio-bloc-pisos-okupat-mollerussa/20170323164047039921.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]