Imprimir

Detenen una parella a Alcarràs, acusada de traficar amb marihuana

territoris.cat | 21 de de març de 2019

Un dels dos detinguts a Alcarràs per tràfic de drogues
Un dels dos detinguts a Alcarràs per tràfic de drogues

Els Mossos d'Esquadra han detingut dijous al migdia una parella, a casa seva, a Alcarràs, acusats de traficar amb marihuana. Els agents han registrat durant quatre hores la casa dels detinguts, un home i una dona, i s'han endut material relacionat amb el cultiu de marihuana, com ara ventiladors, i també droga preparada per al consum.

Un Mosso treu de la casa dels detinguts una bossa plena de marihuana, a AlcarràDesprés, han registrat el cotxe de la parella, aparcat al carrer, i cap a les 13h els agents s'han dirigit amb els detinguts a un magatzem dels afores del mateix municipi, on han trobat una plantació de marihuana. Finalment s'han desplaçat fins a Lleida i han registrat el club cannàbic que regenten.

Segons fonts pròximes, en total, els Mossos han comissat uns catorze quilos de cabdells i 600 plantes de marihuana. Durant els registres, els agents d'investigació també s'han endut dos ordinadors per analitzar el seu contingut.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/detenen-parella-alcarras-acusada-traficar-amb-marihuana/20190321134008055578.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]