Imprimir

Els alumnes de l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa mantenen el compromís amb el patrimoni local

territoris.cat / Josep A. Pérez | 20 de d’abril de 2015

Marc Solsona amb els alumnes de quart de l'escola Ignasi Peraire.
Marc Solsona amb els alumnes de quart de l'escola Ignasi Peraire.

Els alumnes del centre educatiu mollerussenc duen a terme aquesta acció dins del projecte Apadrinem el patrimoni.

Aquest dilluns els alumnes de quart de l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa, han renovat el compromís d'apadrinar el Monument de la Sardana que es troba en la rotonda de la plaça del mateix nom. Aquesta acció s'emmarca dins del projecte educatiu Apadrinem el patrimoni que han endegat al centre escolar.

L'acte que ha tingut lloc als peus del Monument, ha estat presidit per l'alcalde Marc Solsona, acompanyat de la presidenta de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, Mercè París.

El Monument de la Sardana va ser un encàrrec de l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell, que es va inaugurar el 15 de setembre del 1996, data que es commemora any rere any. Un monòlit de cinc tones i dos metres i mig d'alçada obra de l'artista local Nacho Culleré.

L'alcalde Marc Solsona, ha agraït als alumnes la iniciativa que simbolitza la seva implicació amb el municipi, ja que tenen la responsabilitat de vetllar pel bon estat i manteniment del monument i el seu entorn. Solsona ha recordat el compromís de Mollerussa amb la sardana, ja que no podem prescindir d’allò que ens fa diferents com a país i ha explicat als alumnes que l’any que ve la ciutat serà la Capital de la Sardana.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/els-alumnes-l-escola-ignasi-peraire-mollerussa-mantenen-compromis-amb-patrimoni-local/20150420153808016913.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]