Imprimir

Maria Barbal, guanyadora dels Premis Culturàlia 2019

territoris.cat | 09 de d’octubre de 2019

Presentació dels XXII Premis Culturàlia Tàrrega - Ajuntament de Tàrrega
Presentació dels XXII Premis Culturàlia Tàrrega - Ajuntament de Tàrrega

Ja es coneixen els guanyadors dels Premis Culturàlia 2019Tàrrega els lliurarà el proper dissabte 23 de novembre la 22a edició del certamen, en reconeixement a la tasca de persones i entitats en els àmbits social i cultural. Els guardons, concedits pel Centre Cultural de Tàrrega i la Regidoria de Cultura, distingiran l’escriptora lleidatana Maria Barbal (premi intercomarcal), autora de la novel·la de referència Pedra de tartera; l’escenògraf Llorenç Corbella (premi a l’artista), reconegut pel seu treball en les arts escèniques; la Societat Ateneu (premi a l’entitat), la qual commemora el seu centenari; el setmanari d’informació local i comarcal Nova Tàrrega (premi a la trajectòria), que celebra els 75 anys; i la Coral Joia de Maig d’Anglesola (premi comarcal), amb 70 anys d’història. 

Antoni Palou (director dels Premis Culturàlia):

Els guardons homenatgen trajectòries d’èxit marcades per la implicació, el talent i la dedicació

La figura del guardó dels Premis Culturàlia és obra de l'artista targarí de forja Josep Castellana. La gala serà oberta a tothom (s'iniciarà a les 20.45 h al Teatre Ateneu) i inclourà la projecció d'audiovisuals que posaran de relleu el perfil de les persones i entitats reconegudes. La vetllada oferirà també l’actuació del grup lleidatà Vintage Clock, que recuperarà el swing genuí dels anys 20. L'acurada escenografia serà un disseny del targarí Llorenç Corbella, fill de l’artista premiat enguany.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/urgell/els-guanyadors-dels-premis-culturalia-2019/20191009152929059569.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]