Imprimir

Endesa millora la xarxa elèctrica de Florejacs i Palou

territoris.cat | 29 de de març de 2018

La intervenció d'Endesa s'ha realitzat a Florejacs i el seu nucli agregat, Palou (imatge)
La intervenció d'Endesa s'ha realitzat a Florejacs i el seu nucli agregat, Palou (imatge)

Endesa ha estat treballant recentment en la millora tecnològica de la xarxa elèctrica de baixa tensió de Florejacs i el seu nucli agregat, Palou. L’objectiu d’aquesta reforma ha estat incrementar la seguretat de les infraestructures, minimitzar el seu impacte visual i millorar la qualitat del servei als veïns.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018L’actuació, que ha tingut un cost d’uns 43.000 euros, ha consistit en la substitució de la xarxa aèria convencional de baixa tensió instal·lant dos quilòmetres i mig de nou cable trenat. La xarxa trenada suposa una reducció de les mides i l’amplitud física de la línia i permet evitar fenòmens meteorològics no desitjats. Durant l’operació també s’ha retirat les cadiretes de suport que subjectaven l’antiga xarxa; d’aquesta manera es redueix l’impacte visual de la infraestructura.

Aquesta actuació forma part dels plans d’inversió d’Endesa a la província de Lleida que tenen l’objectiu de dotar la infraestructura dels darrers avenços i millores tecnològiques per guanyar en seguretat i fiabilitat.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/segarra/endesa-millora-xarxa-electrica-florejacs-i-palou/20180329185841047205.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]