Imprimir

ERC vol recuperar la seu del Consorci Leader i la titularitat pública del 100% de Vaca Roja a les Borges

garrigues.cat | 21 de de maig de 2015

La reivindicació de la seu del Consorci Leader a les Garrigues al Mercat de les Borges.
La reivindicació de la seu del Consorci Leader a les Garrigues al Mercat de les Borges.

El candidat d'ERC a les Borges, Salvador Noguera, va aprofitar el mercat del dimarts per denunciar “la manera opaca i poc transparent que l'Ajuntament de les Borges ha portat la dissolució del grup Leader Garrigues".

El candidat d'ERC a l'Ajuntament de les Borges Blanques, Salvador Noguera, va aprofitar el mercat setmanal del dimarts per denunciar la manera opaca i poc transparent amb que l'Ajuntament de les Borges Blanques ha portat el tema de la dissolució del grup Leader Garrigues i la seva absorció dins el nou Leader Ponent”, tot i ser competència del Consell Comarcal de les Garrigues.

Amb aquesta intenció, va habilitar al mercat una oficina simbòlica dels ajuts Leader en la que informarà d'aquests ajuts europeus: línies d'ajut per a les empreses i emprenedors, percentatge d'ajut, projectes elegibles, entre d’altres.

ERC s’ha compromès a treballar per aconseguir la recuperació del Consorci Leader per a les Garrigues. També ha volgut denunciar "la subordinació i manca de lideratge de l'actual Ajuntament de les Borges Blanques".

D'altra banda, dins l'eix econòmic, el programa d'ERC proposa promoure que el polígon de Vaca Roja passi a titularitat pública –actualment poc més de la meitat és a mans privades- per poder exercir una política pròpia de captació d'empreses i ampliació de les existents. També volen activar el viver d'empreses i el CEI les Borges, els quals segons els republicans actualment estan pràcticament buits, i proposen recolzar als emprenedors. Finalment, també volen procurar per la màxima qualitat en les comunicacions, preferentment mitjançant l'extensió de la fibra òptica.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/erc-vol-recuperar-seu-consorci-leader-i-titularitat-publica-100-vaca-roja-borges/20150521181536029419.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]