Imprimir

Farré Sabaters guanya el concurs d'aparadors dels Vestits de Paper de Mollerussa

territoris.cat | 25 de de novembre de 2016

Aparador de Farré Sabaters, guanyador del concurs
Aparador de Farré Sabaters, guanyador del concurs

En aquesta quarta edició, hi ha participat mitja dotzena d’establiments comercials de la ciutat que des del 14 de novembre i fins el proper dia 11 de desembre tindran engalanats els seus aparadors amb motius relacionats amb els vestits de paper.

Detall aparador Floristeria SanmartiLa botiga de sabates Farré Sabaters és la guanyadora del Quart Concurs d’Aparadors convocat per l’Ajuntament de Mollerussa amb l’objectiu de promocionar el Concurs Nacional de Vestits de Paper. La floristeria Sanmartí s’ha endut el segon premi després que el jurat hagi valorat en els dos casos l’originalitat, l’impacte comercial i qualitat artística de la realització. Els premis, patrocinats per l’Associació de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró de Catalunya, consisteixen en un primer de 500 euros i un segon de 200 i seran lliurats durant la gala del Concurs de Vestits de Paper el proper dia 17 de desembre. 

Detall aparador Farré sabatersEn aquesta quarta edició, hi ha participat mitja dotzena d’establiments comercials de la ciutat que des del 14 de novembre i fins el proper dia 11 de desembre tindran engalanats els seus aparadors amb motius relacionats amb els vestits de paper. El jurat ha estat format en aquesta ocasió per 3 persones vinculades a l’organització del concurs i al món del paper i el disseny com són Marina Dalmau, Jaume Jovells i Àlex Culleré.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/farre-sabaters-guanya-concurs-daparadors-dels-vestits-paper-mollerussa/20161125160454037262.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]