Imprimir

'Lo fenòmeno' del Sr. Postu presenta el seu llibre a Mollerussa

territoris.cat | 15 de d’abril de 2016

El Sr. Postu va presentar el seu llibre
El Sr. Postu va presentar el seu llibre "Sóc de l'Oest" a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa va acollir ahir la presentació del llibre "Sóc de l'Oest" a càrrec del "sinyó Postu" davant d'un expectant auditori que va voler conèixer una mica més de prop al personatge.

Presentat per l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el personatge de ficció del Postureig de Lleida va desgranar d'un a un els motius que el van dur a crear el personatge de ficció, i com va anar creixent el nombre de seguidors dels comptes que gestiona a les xarxes socials.

L'espectacular repercussió obtinguda per la iniciativa, el va fer derivar cap a un vessant solidari, que promou totalment altruista, la venda de xapes solidàries, dissenyades per ell mateix. Destinades a 10 moviments benèfics, fins al moment, els beneficis obtinguts de la seva venda i d'altres iniciatives han superat els 50.000 €. 

Entre altres, cal destacar les següents: la xapa "I ♥ Popes", en benefici d'Adima Lleida (Associació de Dones Intervingudes de Mama); la xapa "I ♥ Bigotis" en benefici de l'Institut de Recerca Biomèdica, per crear un grup de suport a afectats de càncer de pròstata a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i a l'Hospital de Santa Maria de Lleida; la xapa "I ♥ Padrins», en benefici de l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer i altres demències de Lleida, etc. 

Cal destacar també el gran ressò mediàtic que va obtenir la seva campanya #FruitaDeLleidaChallenge, per tal de promoure la fruita de Lleida i motivar el consum de productes de proximitat. 
Preservant el seu anonimat amb un barret de l'Aplec del Caragol i una màscara de Spiderman, el Sr. Postu s'ha convertit en un fenomen social a les nostres contrades, perquè posa en valor la personalitat, els costums i l'essència del territori de ponent, fent ús de la pròpia parla lleidatana, de forma divertida, amb to humorístic i sarcàstic. Una aportació del Postureig de Lleida, als #Postufans, amb la qual pretén neutralitzar les notícies negatives que ens arriben diàriament.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/fenomeno-sr-postu-presenta-seu-llibre-mollerussa/20160415112303021951.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]